(VIDEO) ŠOK! Kako biste reagovali da druga devojka grli polni organ vašeg dečka?

Autor:

Razonoda

12.04.2020

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak jedne Mie, korisnice TikTok platforme, postao je za kratko vreme viralan. Naime, ona je snimila trenutak raspakivanja poklona koji je poručila za svog dečka, ali nešto je pošlo naopako!

Foto: tiktok.com/Mya Dunham
Ovome se niko nije nadao!

Ona ima običaj da mu kupuje personalizovane poklone, pa je tako želela i ovoga puta da ga nasmeje znajući da bi mu se iznenađenje svidelo.

Kako kaže za BuzzFeed, u trenutku raspakivanja poklona nije mogla ni da pretpostavi šta će stići.

- Očigledno je da sam iznenađena, ali i razočarana. Mesecima sam čekala da poklon stigne. S druge strane, kako da se ne smejete? To je jedna od onih situacija kada kažete "naravno da će meni to da se desi"!

Da stvar bude još interesantnija, njen video na TikToku ima milionske preglede, što je rezultiralo neobičnom porukom. Naime, javila joj se osoba koja tvrdi da se njena prijateljica nalazi na dotičnim boksericama. Ona se zove Viki i živi poprilično daleko od Mie.

Foto: tiktok.com/Mya Dunham
Neverovatna situacija!

Njih dve su odlučile da izvrše razmenu bokserica, ali budući da je situacija sa koronavirusom sve poremetila, one to još uvek nisu učinile.

Miin dečko je sve ovo smatrao smešnim i zabavnim.

-  Gaće na kojima se ženska osoba drži za vaš polni organ je poprilično čudan poklon za dečka - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading