(VIDEO) Tinejdžerka snimila ono što svi želimo da saznamo: OVAKO izgleda TESTIRANJE NA KORONAVIRUS!

Autor:

Razonoda

11.04.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerka Šelbi podelila je snimak na TikToku postupka testiranja na koronavirus. Video je ubrzo dostigao milionske preglede.

Foto: tiktok.com/Shelbs
Da li ste očekivali da testiranje izgleda ovako?

Snimak prikazuje Šelbin odlazak u "drajv-tru" centar za testiranje, a tamo joj medicinska sestra uzima bris iz nosa kroz prozor automobila.

Medicinska sestra nekoliko trenutaka vrti dugački medicinski štapić u njenim nosnicama kako bi sakupila uzorke i poslala ih na analizu.

"Osećala sam se kao da mi neko zabada u mozak", napisala je Šelbi u opisu videa, a za BuzzFeed je otkrila da su joj oči zasuzile i da je osećala bol.

Dodala je i kako je posle testiranja kijala i da joj je krvario nos, ali da nije bilo previše strašno.

Dok su neki internet korisnici delili slična iskustva, drugi su naglasili koliko je važno testirati se ako postoji sumnja na zarazu i da tih nekoliko sekundi stvarno nije nikakav bol.

Šelbi je naglasila da iako su rezultati negativni, ona i njena porodica shvataju ozbiljnost situacije i nastavljaju sa pridržavanjem mera protiv koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading