Pornićima protiv korone: Pornhab beleži ogroman rast, a evo šta Srbi traže u vreme vanrednog stanja

Autor:

Razonoda

20.03.2020

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku epidemije koronavirusa, kada je sve veći broj ljudi prinuđen da se izoluje u svojim domovima, i kada brojne statistike pokazuju pad u privrednim aktivnostima, sajt Pornhab, koji emituje sadržaj za odrasle, pokazuje sve veći rast posete.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako navode sa Pornhaba, njihov menadžment zamolio je statističare iz magazina Forbs da sakupe podatke o poseti za vreme vanrednih okolnosti usled epidemije koronaviursa.

Rezultati statističke analize pokazali su da u odnosu na februar, sajt beleži rast posete za 11,6 odsto na dan 17. marta. Ono što je posebno zanimljivo u ovoj analizi jeste da zemlje koje su najjače pogođene koronaviursom i koje uvode drastične mere ograničenja kretanja, beleže i najveći rast posete na ovom sajtu za odrasle.

Tako je u Italiji, nakon otključavanja premijum servisa, broj poseta porastao za čitavih 57 odsto. Prema rezultatima merenja, najveći broj poseta dolazi iz kuća i stanova korisnika, što je istraživače navelo na zaključak da su sadržaji za odrasle najbolji način da se prevaziđe samoizolacija.

Foto: pornhub.com/printscreen
Statistika saobraćaja za Italiju

U Španiji, koja je u poslednjem periodu pod snažnim udarom koronavirusa, beleži se rast posete za 61,3 odsto na dan 17. marta.

Foto: pornhub.com/printscreen
Statistika saobraćaja za Španiju

Što se tiče naše zemlje, sa ovog sajta navode da je u Srbiji porastao broj pretrage termina "koronaviurs" za više od 80 odsto, što možda ima veze sa sve većim prisustvom ove teme u medijima i uvođenjem drastičnijih mera ograničenja kretanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading