Šta vaš NOS govori o vašem tipu LIČNOSTI

Autor: Republika

Razonoda

07.03.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako zvuči čudno, određene studije iznele su zaključke da se o vašem tipu ličnosti može zaključivati i na osnovu oblika vašeg nosa.

RepublikaFoto: printscreen/Natural health and beauty

Dakle, evo do kakvih su zaključaka došli, a objavljeno je na "Natural health and beauty".

1. Nubijski nos

On je specifičan pre svega po svojoj dužini, a osobe koje ga poseduju smatraju se izuzetno radoznalim i ljubopitljivim. Oni su optimisti i često pokušavaju da ugode drugima. Dopadljivi su i traže rešenje za svaki problem.

2. Grčki nos

Naziv dolazi od starogrčkih antikviteta na kojima je ovakav nos najčešće napravljen isključivo od strane umetnika tog vremena. Vlasnici ovakvog oblika su rezervisani i ne vole da budu u centru pažnje. Oni su veoma praktični i lojalni. Za njih je izuzetno teško da pričaju o osećanjima i smatraju se za povučene osobe.

 

 

3. Kukasti nos

Mnogi ga porede sa ptičijim kljunom. Ovakve osobe su kreativne i požrtvovane. Strastveno brane svoja uverenja i ne plaše se da rizikuju kako bi postigli svoj cilj.

4. Izbočen nos

I on je kao i prethodni upečatljiv. Osoba koja ima ovakav nos odaje utisak izuzetno odlučne osobe. Veoma su vezane za svoj posao i odlične u organizaciji.

5. Nos dugme

Veoma je simpatičan i dosta popularan jer nije mnogo upadljiv. Osobe koje on krasi su često veoma spontane što ponekad može iritirati ljude oko njih. Izuzetno su psihički jaki i promišljeni i vole da odmah pređu na stvar, naročito posao. Odlučnost čini da ostvare sve što zacrtaju.

 

 

6. Prav nos

On je najčešći u Aziji. On je ravan i malo deblji od drugih oblika. Osobe sa ovakvom facijalnom konstitucijom imaju izuzetano jak karakter. Strastveni su i temperamentni. Ukoliko iskušavate njihovo strpljenje postaju veoma ljuti.

7. Udubljen nos

Malo udubljenje nosne kosti  čini da za ovaj nos obično koristimo deminutiv nosić. Ove osobe su najčešće velikodušne i spremne da pomognu drugima sa njihovim problemima. Ipak imaju i osetljivu stranu, često se nađu uvređeni i povređeni.

 

 

8. Kvrgav nos

Iako nema naročito lep naziv on označava da njegov vlasnik ima lep karakter. Ove osobe su posvećene onome što rade. Oni su radi da saslušaju i to ih čini divnim prijateljima i partnerima. Izuzetno su prizemni i prijatni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading