(HIT VIDEO) Recept za otkrivanje koronavirusa à la Zorica Marković!

Autor:

Razonoda

26.02.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratove, inflacije, bombardovanja i epidemiju gripa jedan prosečan stanovnik Srbije dočeka i isprati uz šalu, šegu i zezanciju. Tako smo se u koštac sa koronavirusom uhvatili, pa kako drugačije, nego kroz niz urnebesnih šala koje svakodnevno korisnici društvenih mreža objavljuju na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto ilustracija

Da bismo lakše podneli i ovu situaciju u svetu koja nije ni malo naivna, a i malo vas nasmejali, na Instagramu smo pronašli video snimak na kome pevačica Zorica Marković peva svoj hit, dok u opisu videa stoji natpis:  "Jedan od znakova da osoba ima koronavirus".

 

 

Ovaj video nije jedini koji se pojavio na temu "koronavirusa", ali je jedan od smešnijih jer čak i onaj ko ne prati lik i delo naše urnebesne pevačice, koja već godinama privlači pažnju javnosti zbog svojih izjava i "poučnih" psovki, neće moći da ostane imun na Zoricu Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading