Sutra je Dan zaljubljenih i to svi znamo! A da li pogađate šta je danas?! Evo ko slavi 13. februar!

Autor: Republika

Razonoda

13.02.2020

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan uoči Svetog Valentina 14. februara ili Dana zaljubljenih u Americi i zemljama Zapadne Evrope, posebno u Velikoj Britaniji, obeležava se kao nezvanični praznik ljubavnika.

RepublikaFoto: Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash
Foto: Ilustracija

Dan ljubavnice (Mistres dej), kako piše britanski "San", odabran je kao dan za slavlje partnera koji iz raznoraznih razloga kriju ljubav. 

- Danas većina nevernih žena i muškaraca proslavlja zabranjenu vezu ili seks-aferu, a sutra će imati reprizu proslave sa stalnim partnerom - piše britanski "San".

Sajt za sklapanje vanbračnih veza "Gleeden" nedavno je sproveo istraživanje koje je pokazalo da 52 odsto brakolomnika svoju tajnu vezu proslavlja 13. februara. Pokloni koji se tada razmenjuju mnogo su smeliji i bezobrazniji nego oni koji su rezervisani za stalne partnere.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

- Ljubavnici su dosta opušteniji, pa zato biraju i malo bezobraznije poklone, dok stalni partneri igraju na sigurnu kartu - kažu bračni terapeuti.

Pet odsto ispitanika izjavilo je da će Dan zaljubljenih provesti u društvu svoje tajne ljubavi sutradan posle praznika (15. februara), a čak 12 odsto preljubnika izjavilo je da će biti sa ljubavnikom ili ljubavnicom baš na Dan zaljubljenih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ko više švrlja i sa kim?

Neke možda neće iznenaditi podatak da muškarci više varaju od žena, i to za oko 10 odsto. Nedavno američko istraživanje, u kome je učestvovalo više hiljada ispitanika, otkrilo je da se partneri najčešće varaju sa prijateljima ili kolegama s posla, a najčešći razlozi za takve veze su dosada ili nedostatak seksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading