Ovakav razlog za razvod braka još niko nije čuo: Njen suprug ne radi jednu stvar i ona to više ne želi da trpi!

Autor: Republika

Razonoda

05.02.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soni Devi iz indijske savezne države Bihar podnela je zahtev za razvod braka uz obrazloženje da njen suprug ne održava higijenu i nema manire!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Navodi da joj je udaja za 23-godišnjeg vodoinstalatera bila poniženje koje joj je uništilo život. U službenom zahtevu za razvod braka Devi je navela da se muž retko kupao ili prao zube i nije se ponašao u skladu s društvenim normama.

Nesrećna mlada je navela i da nemaju dece i da im partnerski odnosi nisu naročito prisni i da joj život nema nikakvog smisla. Naravno, očekuje da joj muž vrati nakit i druge dragocenosti koje je dobio od njenih roditelja kada se udala za njega.

Članovi državnog komiteta za ženska pitanja bili su zatečeni razlozima koje je Devi navela. Odlučili su da paru daju dvomesečni ultimatum da reše nesuglasice pre nego što slučaj prebace na porodični sud. Optuženi muž rekao je kako želi da nastavi život s Devi i da će se potruditi da popravi svoje životne navike kako bi joj ugodio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading