(FOTO) MAJKA OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA ĆERKINOG ROĐENDANA, nekoliko dana kasnije devojku su izbacili iz škole! ZA SVE JE KRIV OVAJ DETALJ!

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

15.01.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija je odmah privukla pažnju službenika škole koji su odlučili da devojku izbace!

Tinejdžerka iz Kentakija izbačena je iz katoličke srednje škole nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija s proslave njenog 15. rođendana. Na fotografiji se vidi kako nosi džemper u duginim bojama i pozira uz istu takvu tortu.

Kajla Kenedi je za rođendan otišla u lokalni restoran sa svojom porodicom. Njena majka Kimberli Alford fotografisala ju je i to objavila na društvenim mrežama, a to je odmah privuklo pažnju službenika škole.

- Bila je srećna, izgledala je predivno. Fotografisala sam je kako duva svećice i to objavila na Fejsbuku - rekla je Alford.

Međutim, porodica nije očekivala da bi Kajla mogla biti kažnjena samo zato što je pozirala u duginim bojama.

Nekoliko dana nakon što je objavljena fotografija, 6. januara, direktor hrišćanske škole Vajtfild Brus Džejkobson kontaktirao je Kajlinu porodicu.

- Bio je to imejl u kojem smo obavešteni da je Kajla izbačena iz Vajtfilda zbog objave na društvenim mrežama - kaže Alford.

Škola ju je izbacila zbog slike koja "prikazuje prihvaćenost suprotnu verovanjima Akademije Vajtfild".

No, sporna objava nije aludirala na povezanost s povorkom ponosa ni LGBT pokretom koji nosi simbol duginih boja. Alford kaže kako nije bilo skrivene agende ili značenja iza fotografije - njena ćerka je jednostavno slavila rođendan.

Kodeks ponašanja škole kaže da učenici mogu biti disciplinovani za ponašanje izvan škole ako njihova verovanja o seksualnoj orijentaciji nisu u skladu s verovanjima škole.

Kajla sad pohađa državnu školu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading