Ruski parapsiholog objašnjava: Zbog OVOGA ljudi vode nesrećan život

Autor:

Razonoda

14.01.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto je neko srećan i miljenik sudbine? Zašto nekome život deluje kao da ga provodi po kazni? Ovo su pitanja na koja čovek često pokušava da odgovori, ne bi li samom životu dao neki smisao, a ne da se sve svodi na puku slučajnost.

RepublikaFoto: Photo by Kat Jayne from Pexels
Foto: Ilustracija

Sve što nam se dešava u životu ima svoje razloge koji su duboko usađeni u našoj duši, veruje ruski psiholog, filozof, iscjelitelj i parapsiholog Sergej Nikolajevič Lazarev, koji potpisuje jednu od najpopularnijih knjiga poslednjih godina pod nazivom "Dijagnostika karme".

Naime, Lazarev veruje da bolest može nastati kao posledica karme, koja je tu da vas nešto nauči. Temelj njegovog rada je pouka da morate razumeti svoj spiritualni put ako želite odgovore na teška životna pitanja.

Ovaj autor iznosi niz zaključaka zbog čega je neko srećan, a neko nesrećan tokom života.

Istražujući vezu između čovekovog pogleda na svet i situacija u koje ga život stavlja, Lazarev je došao do mnoštva iznenađujućih otkrića i veruje da u njima leži ključ zdravog i srećnog života:

RepublikaFoto: youtube.com/ Lazarev Sergey official channel
Sergej Nikolajević Lazarov

1. Moguće je promeniti situaciju u kojoj se nalazite, ako promenite sebe. Prvo šta trebate učiniti – odustanite od želje da sve držite pod kontrolom. Ono što će vam doneti najviše dobra je da tu situaciju dobro razumete.

2. Lazarev priznaje da ranije nije razumeo zbog čega postoji nepisano pravilo da, na primer, kada se ruča, ne treba gledati televiziju, čitati knjigu i slično. Vremenom je shvatio da tokom jela informacije slobodno odlaze u nesvjesno pa sve o čemu tada razmišljate ili raspravljate odlazi direktno do duše i zagađuje je. A koliko ste se samoputa sa svojim najbližima svađali za vreme ručka?

3. Svaka bolest potječe iz razvoja agresije u duši.

4. Ukoliko želite da budete zdravi potrebno je da se držite jednostavnog saveta: Nikad se ne žalite nikome ni na šta. Ni sudbini, ni Bogu, ni o prošlosti, ni ljudima, ni o ljudima.

Svaka rečenica koju izgovorite o nekome može biti potencijalni program za uništenje te osobe. Zato dobro pazite šta pričate. Što se tiče kukanja, treba da znate sledeće bitne činjenice: Stanica u telu ne može se požaliti organu da joj nešto ne odgovara ili joj nije po volji. Ne može, jer bi to bila dezintegracija tijela, a takva stanica biva odbačena, jer se prepoznaje kao "bolesna".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

5. U svakodnevnom životu često dozvoljavamo sebi da pričamo loše o ljudima, o sebi, o sudbini. Takva navika, vjerovali ili ne, uništava – zube!

6. Kad vas nečije ponašanje ili reakcija povredi, imajte u vidu da ste 99% vi tu osobu nesvjesno prvi uvredili.

7. Uvek budite svesni da sve što vas okružuje može u trenutku nestati – voljena osoba može vas izdati, ostaviti, uvrediti, umreti. U tim trenucima imaćete osećaj da i sami umirete. Deo vas će možda zaista i umreti.

8. Bilo koji tretman koji ne uključuje i isceljenje duše neće vas izlečiti u potpunosti.

9. Ako neko pokaže agresiju prema meni, to znači da i vi u sebi nosite sličan "program". Kada ga uklonite iz svoje duše, agresivni napad odmah prestaje. Bilo koja vrsta agresije nemoguća je ako u sebi ne nosite nešto slično.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading