Ugostitelj iz pakla: Pogledajte šta je sipao u nudle da navuče mušterije da dolaze kod njega?!

Autor: novosti.rs

Razonoda

03.01.2020

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik jednog restorana u Kini našao je "inovativan" način da zadrži mušterije kako se ne bi mučio sa boljim receptima ili uslugom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

On se tako dosetio da stavio opijum u nudle, a sve je otkriveno slučajno kada je jedan od gostiju kasnije u policiji testiran na morfijum, aktivni sastojak ovog narkotika.

Čovek je bio potpuno šokiran nalazima i sve vreme tvrdio da nije svojevoljno uzimao drogu, već da je jedina stvar koju je konzumirao, a za koju ne može da garantuje poreklo, bila činija nudli u restoranu.

Policija je iznenada posetila ugostiteljski objekat u provinciji Guangši i otkrila kesicu praha sa aromom puževa koja je bila pozitivna na morfijum.

Kasnije je otkriveno još 76 grama praha od semenki maka, a vlasnik, identifikovan samo kao Jang je uhapšen. On je priznao da je koristio prah kao "tajni sastojak" da navuče mušterije. Rekao je da je sam posadio mak pre nekoliko godina i mleo ga kad se osušio.

Interesantno je da ovo nije prvi ovakav slučaj skorije zabeležen u Kini. Prvi put je na delu uhvaćen restorandžija pre šest godina, a u međuvremenu pokrenuto je više 30 istraga zbog sipanja opijuma u hranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading