(VIDEO) Preslatka Georgina je rođena gluva, a njena reakcija nakon što je prvi put čula majčin glas će vas rasplakati

Autor:

Razonoda

11.12.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Georgina od svog rođenja imala je problem sa sluhom. Njeni roditelji su to brzo shavtili, pa su se posvetili rešenju problema. Uz pomoć slušnog aparata ova princeza danas može da čuje. A kada je prvi put čula glas svoje majke - njena reakcija se ne može opisati rečima.

RepublikaFoto: twitter.com/Paul Addison
Mala Georgina

Reakcija male Georgine koju su njeni roditelji snimili je oduševila svet. Tolika radost zbog toga što čuje glas svoje majke mnogima je naterala suze na oči i naterala da se zamisle koliko je zdravlje važno u životu.

Njen otac ispričao je za CNN da su odmah po njenom rođenju, na pregledu shvatili da Geogrina ima problem sa sluhom. Doktor je predložio da nosi slušni aparat, pa su ga roditelji poslušali.

On je opisao da je njena reakcija kada je prvi put čula glas roditelja bila divna i dodao  da je objavio video kako bi drugi roditelji naučili nešto iz njihovog primera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading