(FOTO) KIČERAJ! Ništa više nije sveto, pa ni jelke: Na internetu tornado uvreda na račun novog trenda! Ima li ovo smisla?

Autor: Republika

Razonoda

09.12.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova Godina se bliži, a neki su već okitili svoje jelke, dok druge tek čeka taj zadatak.

Društvene mreže se već lagano "pune" fotografijama ovogodišnjih dekoracija. Do kraja decembra skoro da neće biti osobe koja nije na nekom od svojih profila podelila fotografiju okićene jelke...

Ipak, ono što je mnogima zasmetalo jeste potpuno neverovatan trend u kićenju koji je uzeo maha među domaćicama koje se utrkuju u želji da što bolje urade taj "posao". One su, naime, otišle u krajnost, pa su jelke toliko natrpane skupim i ogromnim detaljima da se samo novogodišnje drvo ni ne vidi!

Oni malo tradicionalniji tipovi su osuli paljbu po ovakvom besmislenom trendu i zaključili da takve jelke prikazuju kič, neukus i odsustvo mere i da ih treba zapaliti.

Šta vi kažete? Ima li ovo ikakvog smisla?

 

 

 

 

 

 

 

 

Pripadnici "stare garde" uzvratili su udarac i potsetili kako je nekada izgledala jelka, kao i da taj način kićenja nameravaju da zadrže, a to bi trebalo otprilike ovako da izgleda...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading