STIŽE KIŠA PARA: Ako OVO sanjate, očekuje vas povoljan period!

Autor: Republika

Razonoda

01.12.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako maštate o dobitku na lutriji, slušajte znakove koji vam se javljaju u snovima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako ste u snu pozajmili ili dali novac - u dobrom ste finansijskom razdoblju.

Sam novac u snu nije uvek loš znak. Ako ste sanjali da samo brojite novac, bićete uspešni u rešavanju nagomilanih problema, a možete očekivati i dobru zaradu.

500, 1000, 1500...

Hrpa novca može najaviti da vas čeka dobitak, a povoljno vam je i vreme za igre na sreću.

Ako ste nekome pozajmljivali ili davali novac, znajte da vas novac voli, a ako je neko vama davao novac, ljudi će vam zavideti.

Dok je s jedne strane dobro brati pečurke celu noć, naročito vrganje, što je sreća i u stvarnosti, a u snu nosi i dodatne novčane bodove, neke druge pojave koje ne želimo susresti u stvarnosti dobro je sanjati.

Na primer, izmet ili đubrivo – narodno verovanje poručuje da videti, namirisati ili ugaziti u izmet najavljuje značajno poboljšanje finasijskih uslova.

Sanjate li akvarijum, očekujte svađu s partnerom, ali i dobit. Prazan akvarijum znači da vas muče brige zbog novca, ali one nisu opravdane i ubrzo ćete uvideti da niste bili u pravu i da se novčana situacija menja nabolje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kad je reč o autoputu u snovima, on je najčešći simbol igara na sreću. Što se brže vozite autoputem u snu, to je veća verovatnoća da ćete dobiti.

Sanjati da berete neko voće znači da ćete biti veseli i zdravi, a gledate li druge kako beru, očekuju vas bogatstvo i uspeh.

Bela boja nagoveštaj je iznenadne sreće, kao i san o gajenju cveća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading