(FOTO) PREDIVNO! Mladić od starih guma pravi krevete za životinje

Autor: Republika

Razonoda

21.11.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milioni tona smeća završavaju u okeanima i na deponijama svake godine, a 23-godišnji Amarildo Silva iz Brazila je pronašao jednostavno i praktično rešenje za ovaj problem.

Foto: instagram.com/amarildo_silva2

Preko dana radi u prodavnici, a u slobodno vreme skuplja stare gume i donosi ih u svoju radionicu gde od njih pravi udobne krevete za životinje. U prikupljanju guma mu pomaže njegova porodica i prijatelji, s kojima redovno obilazi područja koja su zatrpana smećem i starim gumama.

Nakon što ih donesu u radionicu, Silva ih čisti, a onda na njih crta različite dizajne i detalje. Nakon što se boja osuši, u njih ubacuje mekane dušeke kako bi životinjama bilo udobnije.

Silva je veoma ponosan na svoje krevetiće i već dve godine ih prodaje preko Instagrama. Do sada ih je prodao više od 500, a ponude stižu sa svih strana. Iako njegove krevete žele i oni van granica Brazila, Silva još uvek isporučuje samo u svojoj državi.

One gume koje ne iskoristi za krevetiće koristi za pravljenje velikih saksija za cveće, trudeći se tako da nijedna guma ne ostane na ulici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading