Skandal u emisiji uživo! Umirali od smeha na vest o seksualnom zlostavljanju

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

13.11.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najtužnijih scena u istoriji televizije u Grčkoj odigrala se prošlog četvrtka kada se u popodnevnu emisiju koju vodi čuveni voditelj Jorgos Ljangas, uključio dopisnik iz Soluna sa najnovijom informacijom. Naime, u biblioteci Univerziteta Aristotel u Solunu dogodila se scena seksualnog uznemiravanja jedne studenkinje kojoj je kolega ejakulirao u leđa dok je učila za ispit.

Foto: printscreen/youtube/LubenTV
Skandal u emisiji uživo

Dok je dopisnik u živom programu pokušavao da ispriča ovu ozbiljnu vest, Ljangas i još nekoliko njegovih kolega voditelja, među kojima su žene doslovno su crkavali od smeha, toliko da ovaj nije ni mogao da prenese vest do kraja.

Dopisnik je rekao da je devojka prvo osetila da ju je nešto udarilo u leđa, a na to su voditelji pukli u smeh i počeli da pogađaju šta je to sve moglo da bude, pa ni mrvu ozbiljnosti nisu poklanjali ovoj situaciji.

- Možda je prokišnjavao krov? - rekla je jedna od voditeljki, na šta su opet svi pukli u smeh.

- Ma, neko joj je prosuo kafu. - rekao je drugi voditelj.

- Molim vas, tema je ozbiljna i ne bi trebalo toliko da se šalite. - rekao je dopisnik koji se takođe nasmejao rekavši da "drugačije nije mogao da objasni situaciju". - Ako se ne uozbiljite, i vi ćete biti optuženi kao dvadesetogodišnjak koji joj je svršio u leđa.

RepublikaFoto: printscreen/youtube/LubenTV

- Pa, zašto baš u leđa? - dodala je jedna voditeljka na šta su opet krenuli zarazno da se smeju.

- Ljudi gde će nego u leđa, ne može da napravi most preko nje i da je zaobiđe, pobogu. - dodao je Ljangas.

- Molim vas, uozbiljite se. Moram ispričati šta je bilo do kraja. - rekao je dopisnik i nastavio. - Taj student je bio zaljubljen u tu devojku. Kada je ona shvatila šta je uradio, skočila je sa stolice, počela da vrišti, a drugi studenti iz biblioteke su ga uhvatili i pozvali policiju.

Nije ni stigao da završi, voditelji su ponovo počeli da se smeju raspravljajući o tome "kako je mogao da dobaci jedan metar do nje", nakon čega se neko iz režije pojavio i sipao malo vode na leđa voditeljki, očigledno aludirajući na čitavu situaciju.

Način na koji su se voditelji emisije suočili sa temom o seksualnom zlostavljanju narednih par dana podigla je gotovo sve poznate ličnosti u zemlji na noge, pa i grčku Radio-difuznu agenciju, ali i prijave od mnogih organizacija za zaštitu žena u Grčkoj.

Iako su se voditelji do sada dva puta u emisiji još uvek se čeka odluka Radio-difuzne agencije, a juče je snimanje emisije nadgledala i stroga inspekcija.

RepublikaFoto: printscreen/youtube/LubenTV

Ovo pak, nije prvi put da je Ljangas morao da se izvini zbog svojih reči u emisiji. Slično se dogodilo i u Late Night šouu koju je vodio na televiziji Antena pre par meseci kada je gošći, inače pevačici Hristini Koleci tražio da mu do detalja opiše kako je otac nju i majku zlostavljao dok je ona bila mala. Iako je odbila da priča o tome, njen bes je ubrzo ekskaliralo, pa je napustila studio.

Nedavno je, takođe u "Popodnevu sa Ljangasom" uvredio i jednu mladu devojku, plus sajz manekenku komentarišući njenu sliku sa plaže.

- Nameću nam to. Evo da počnemo od ove devojke, Peftica se zove. Ne razumem zašto jedna devojka koja ima višak kilograma - ne znam kako drugačije da kažem, ne kažem da je debela, ali zašto mora s tim viškom da izađe na plažu i naulji se uljem kao da je reklama za Grinpis. Zašto ja moram da je gledam na plaži sa tolikim viškom kilograma? Ne želim da je gledam jer nikada neće postati model. To sa plus-sajz modelima je šarena laža. - rekao je i nastavio.

- Ja mislim da te agencije samo ismevaju ljude sa viškom kilograma. Ja sam debeo i poslednji koji bi o tome trebalo da priča. Estetika je jedinstvena, a ovo nije lepo. Imam li pravo da se ne složim sa tim što nam serviraju? - rekao je tada i opet izazvao ozbiljnu reakciju javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading