(VIDEO) POLA ČOVEK-POLA DALJE PONOVO U AKCIJI: Slavoljub se proslavio u "Slagalici", a sad se opet pojavio pred kamerama

Autor: informer.rs, Republika

Razonoda

12.11.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavoljub Petrović je sigurno jedan od najpoznatijih takmičara kviza "Slagalica", takmičar koji je postao poznat širom Srbije iz više razloga. Zbog reči "ćivot" odnosno "kivot" i dva učešća u kojima je imao 0 (i slovima nula) i minus 5 poena.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Aktuelnosti - Zvanični kanal
Slavoljub Petrović

- Slavoljube, koliko slova ima vaša reč - pitala ga je tadašnja voditeljka kviza "Slagalica" Danijela Pantić.

- Nema ništa - odgovorio je Slavoljub nazvan i pola čovek-pola dalje.

Slavoljub je bio i gost emisije Slavka Beleslina "Šta bi posle? Flešbek" u kojoj je rekao da bi opet učestvovao u "Slagalici".

Protivnik je, u jednoj od emisija, tada imao dužu reč - osušiva, a pitanje je i da li bi Slavoljub išta dobio od poena, sve i da je njegova reč bila duža, jer ni voditeljka nije bila sigurna u to što čuje. "Rekli ste?", pitala ga je da joj ponovi. Ćivot, u narodu poznat i kao kivot, je kovčeg u kom se čuvaju mošti svetaca.

 

 

Ono po čemu je Slavoljub ostao upamćen je da je on verovatno jedini takmičar u istoriji kviza koji je imao nula poena, odnosno u drugoj emisiji minus pet. Svaki njegov odgovor glasio je - dalje. "Ajde što nije znao kako se zvao grof, ljubavnik Ane Karenjine ili na kom instrumentu svira Ravi Šankar, ali nije znao iz kog filma je replika "Šta će biti s kućom?" ili koliko glava ima pas Kerber, pa skoji čuva ulaz u podzemni svet."

Na kraju protivnik 152 poena, Slavoljub - 0. Za njega je to, kako je rekao, pozitivna nula. Bio je ubeđen da će mu u narednoj emisiji biti lakše jer sada zna pravila i "malo će se pripremiti". U drugoj emisiji Vojislav 161 poen, Slavoljub minus pet.

Da li je pisao ljubavna pisma voditeljki Danijeli i šta kaže njegova mama, o popularnosti i svemu ostalom, pogledajte šta kaže Slavoljub od 36:45:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading