Poludeli za seks-lutkama! Silikonske žene im bolje nego prave, a i duplo jeftinije

Autor: Informer, Republika

Razonoda

12.11.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina klijenata više voli seks sa lutkom nego sa pravom ženom, kažu u bordelu "Arsenal 51" u Lucernu. Ta javna kuća nudi 12 različitih modela lutaka, a pola sata seksa košta 55 evra.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Švajcarci su potpuno poludeli za seks-lutkama. Oni su sa oduševljenjem prihvatili odluku mnogih bordela da prostitutke zamene "ženama od silikona". Sada većina klijenata javnih kuća više voli seks sa lutkom nego sa prvom ženom.

Jedan od bordela koji je uveo veliku promenu jeste "Arsenal 51" u Lucernu. Na sajtu te javne kuće izložena je celokupna ponuda, koja se sastoji od 12 različitih seks-lutaka napravljenih od silikona. - Ako želite zabavu, moći ćete da birate između zgodne brinete Đine, crvenokose Zoe, specijalizovane za oralni i analni seks, crnokose Lole, koja će vam razuzdati maštu, plavuše Rite, seks-bombe Rebeke i mnogih drugih zavodljivih lutaka - piše na sajtu.

Osoblje Arsenala 51: Lutke su uvek raspoložene za seks, sa njima klijenti mogu da rade šta im srce poželi

Kako se dodaje, seks sa lutkama je mnogo uzbudljiviji nego sa ženama, a i cena je dva puta manja. - Pola sata seksa sa lutkom košta 55 evra, sat vremena 82 evra, a sat i po 110 evra. S druge strane, seks sa prostitutkom košta najmanje 180 evra. Preračunajte šta vam se više isplati - navedeno je na portalu.

Napravili transseksualnu lutku

Britanski proizvođač seks-lutaka "Seks dols" proizveo je prvu transeksualnu lutku, koju prodaje po ceni od 1.500 evra. Ona se zove Alondra i postala je pravi hit u javnim kućama širom Londona. Alondra ima ženske grudi i vaginu, ali i penis, koji po potrebi može da se skine.

Osoblje "Arsenala 51" ističe da klijenti vole seks sa lutkama jer je on fantastičan i može da zadovolji čak i one najizbirljivije. - Sa lutkom može da se uživa u bilo kojoj pozi. One su specijalizovane čak i za analni i oralni seks i potpuno će zadovoljiti klijenta. Lutke su uvek raspoložene za seks, nemaju glavobolju, menstruaciju i nikad nisu loše volje. Sa njima klijenti mogu da rade šta im srce poželi. Ispuniće čak i najprljavije fantazije - kažu u bordelu.

Prema njihovom objašnjenju, osoblje bordela sve lutke detaljno pere i dezinfikuje pre svakog odnosa, kako bi higijena bila na vrhunskom nivou.

Lutke su, inače, već godinama veoma popularne u bordelima, pa polako počinju da zamenjuju prave prostitutke. Prva javna kuća sa lutkama otvorena je 2017. u Barseloni, nakon čega su se pojavile i u Francuskoj, Britaniji, Rusiji i širom Azije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading