Roditelji sprečite ovo! Otac ušao u dečakovu sobu i zatekao ga mrtvog - ubilo ga konstantno IGRANJE IGRICA!

Autor: Republika

Razonoda

06.11.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer sa Tajlanda srušio se i umro za svojim računarom nakon celodnevnog igranja igrice tokom školskog raspusta, javlja Dejli Mejl.

RepublikaFoto: facebook.com
Pijavat Harikun

Pijavat Harikun (17) završio je s nastavom krajem oktobra, a slobodno vreme iskoristio je za igranje video igrica na kompjuteru u svojoj sobi.

Roditelji kažu da je znao ostati budan celu noć, a tokom dana je samo navukao zavese i nastavio da igra u porodičnoj kući u Udon Tani, na severu Tajlanda. Odneli bi mu hranu u sobu i nagovarali ga da prestane, ali on to nije želeo.

Dečakov otac Džaranvit ušao je u sinovljevu sobu u ponedeljak popodne i zatekao sina kako leži na podu. Na stolu se nalazila hrpa praznih kutija od dostave hrane, bočica energetskog pića, a slušalice su mu bile na kompjuteru.

Džaranvit, pripadnik vazduhoplovnih snaga, rekao je da je pokušao da oživi sina, ali da je on već tada bio mrtav.

- Dozivao sam ga imenom i vikao 'probudi se', 'probudi se', ali nije odgovorio. Video sam da je prekasno - izjavio je otac dečaka.

Obdukcija je pokazala da je tinejdžer umro od moždanog udara za koji veruju da je uzrokovan neprestanim igranjem na računaru tokom noći.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Džaranvit je priznao da je njegov sin zavisnik od igricama i upozorio je ostale roditelje da ne dopuste deci da postanu zavisnici.

- Moj sin je u školi uvek bio pametan, ali imao je velikih problema zbog zavisnosti od igrica. Upozoravao sam ga da mora da prestane i obećao je da će smanjiti, ali bilo je prekasno. Umro je pre nego što je imao priliku da se promeni - dodao je otac.

Dečakovo telo prevezeno je iz bolnice u obližnji budistički hram gde će njegov otac organizovati sahranu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading