Devojčicu napao krokodil, njena drugarica (11) mu skočila na leđa i ubola u oči, reptil POBEGAO

Autor: Republika

Razonoda

05.11.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da deca ne poznaju granice hrabrosti dokazuje i ova priča o neustrašivoj 11-godišnji Rebeki Munkombvei iz Zimbabvea koja je, kako bi spasila svoju 9-godišnju prijateljicu Latoju Muvani, skočila krokodilu na leđa i "iskopala" mu oči.

Foto: Ilustracija

- Mi ostali smo već izašli iz jezera, a Latoja je ostala da se još kupa. U jednom trenutku smo samo čuli kako viče da joj nešto grize ruku. S obzirom na to da sam, od nas sedmoro, bila najstarija tamo, osetila sam se dužnom da uskočim i pomognem prijateljici - ispričala je Rebeka za Sandej Tajms.

Rebeka je bez razmišljanja skočila u vodu i sela krokodilu na leđa. Ubola ga je u oči i tako je pustio njenu prijateljicu, pa su obe uspele da optplivaju natrag na obalu.

Srećom, krokodil se povukao i nije više nikog napao. Zahvaljujući neizmernoj hrabrosti svoje prijateljice, iz bolnice su potvrdili kako je Latoja prošla s lakšim povredama na ruci i bedru.

Njene povrede, ističe Latojin otac, nisu ozbiljne pa će uskoro biti otpuštena iz bolnice. Dodaje kako mu još uvek nije jasno kako je Rebeka spasila njegovu ćerku od krokodila, ali joj je, kaže, beskrajno zahvalan na tome.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading