Idealan posao! Traže osobu koja će samo nositi papuče i dobiti 5.000 evra

Autor: Republika

Razonoda

28.10.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite da morate ceo dan da nosite papuče i da za to zaradite oko 400 evra mesečno? Odlično. Kompanija "Bedroom Athletics" na svojim je društvenim mrežama objavila konkurs u kojem traži nekoliko ljudi koji će testirati papuče i za taj posao dobiti platu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo je verovatno posao iz snova za mnoge osobe – hodati po kući u papučama i zaraditi. Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u tim papučama.

Ugovor traje 12 meseci i osoba će svakog meseca dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu efikasnost. To znači da će zaposleni dobiti oko 5.000 evra za godinu dana kako bi testirali različite papuče.

- Biti plaćen za nošenje papuča ceo dan možda izgleda kao prilično trivijalan posao, ali nama je jako važno da naši proizvodi budu dobrog kvaliteta i da budu udobni svima koji ih odaberu za nošenje. Stoga verujemo da će tzv. tester za papuče našem timu biti od velike važnosti u sticanju uvida i povratnih informacija za unapređenje naših papuča - naveo je u saopštenju direktor kompanije Hovard Weter.

Prijave za posao primaju se do 18. novembra pa svi zainteresovani požurite da vam ne pobegne ova savršena prilika za nošenjem papuča ceo dan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading