(FOTO) "KAD VEĆ JE*EŠ NA MOJOJ LIVADI, BAR POČISTI ZA SOBOM": Seljak ljubavnicima ostavio vaspitnu poruku!

Autor: alo.rs

Razonoda

25.10.2019

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će nakon ovoga ljubavnici početi da vode pažnju o tome šta ostaju iza sebe ili će i tabla oplemeniti, ostaje nam da vidimo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ljudi ponekada teško odolevaju strastima i porivima, te za te svhe umeju da budu veoma maštoviti u pronalaženju mesta za razmenjivanje nežnosti. Upravo zbog toga, jedan zemljoradnik ima dosta problema, te je "Ljubavnicima" rešio da ostavi poruku u svojoj njivi, zbog čega je postao viralni hit širom regiona.

Revoltirani meštanin jednog sela u Hrvatskoj, rešio je da stane na put svim onim zaljubljenim parovima koji nemaju gde da razmenjuju nežnosti, već to čine u kolima parkiranim u njegovoj njivi. Kako je napisao, njemu ne smeta sam odnos koliko otpad koji ostaje posle njih, misleći verovatno na prezervative i maramice.

Upravo zbog toga, sadržaj koji je osvanuo napisan na tabli, nasmejao je sve širom regiona.

- Kad već j*beš na mojoj ledini, bar počisti za sobom. Želim ti dobar se*s. Lep pozdrav - glasila je poruka.

Da li će nakon ovoga ljubavnici početi da vode pažnju o tome šta ostaju iza sebe ili će i tabla oplemeniti, ostaje nam da vidimo, ali sigurno je da su se barem malo postideli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading