HIT: AMERI ODUŠEVLJENI SRPSKIM TELEGRAFOM!

Autor:

Razonoda

15.09.2017

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Srpski telegraf objavio priču o Nikoli Živkoviću, diplomiranom pravniku iz Beograda koji provodi leta radeći kao spasilac na bazenima širom Amerike, nismo pretpostavili da će i "preko bare" to biti rado čitan tekst. Ali, dobar glas daleko se čuje!

Foto: Nikola Živković
Srpski telegraf kraj statue osnivača "najjačeg faksa" - Džona Harvarda... Da je u njegovo vreme, u prvoj polovini 17. veka, izlazio Srpski telegraf - ko zna kako bismo danas zvali Harvard

Naime, kada je Nikola prijateljima pokazao izdanje naše novine, u kojem je objavljen pomenuti tekst, uz objave samih Amerikanaca o tome koliko su mu zahvalni za rad koji obavlja, kao i pesmicu koju su mu spevali njihovi mališani - "Nikola je naš Supermen!", oduševljenje je bilo više nego očito.

Nikola je te trenutke ovekovečio kamerom, a nama je poslao fotografije da ih podelimo s vernim čitaocima - jednostavno, za Srpski telegraf ne postoje granice!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading