(VIDEO) Beba prestala da diše, sestra (11) joj spasla život

Autor: Republika

Razonoda

30.08.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalno tragični incident ipak se završio srećno nakon što je jedanaestogodišnja Lajla Morgan uspešno oživela svoju sestru Liliju Kastiljo, koja je tada imala samo sedam nedelja.

RepublikaFoto: facebook.com/UnityPoint Health - Waterloo
Spasila sestri život

Devojčica je objasnila da je, dok je čuvala sestru, odjednom primetila da pestaje da diše.

- Kad sam se vratila u sobu, lice joj je bilo sivo, a usne bele i samo je beživotno ležala, nije disala - rekla je Lajla u videu. Srećom, ona je u toj situaciji brzo reagovala te je odlučila da duva u sestrina usta.

- Moja starija ćerka je daala veštačko disanje mlađoj, nije znala šta drugo da učini, pa je pozvala Hitnu pomoć - rekla je njihova majka Amanda Pejdžli je tada bila na poslu, a to joj je bio tek drugi radni dan.

- Ovaj herojski događaj dogodio se na moj drugi radni dan. Mislim da je to poruka da ipak treba da ostanem kod kuće - rekla je majka.

Kako bi odao počast Morganinom herojstvu, UnityPoint Health joj je uručio sertifikat UnityPoint Health Hero.

- Neverovatno je da 11-ogodišnjakinja ovako nešto može da učini - rekao je lekar Stiven Sinvel, koji je takođe učestvovao u ovom slučaju.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading