(VIDEO) PREŽIVEO NAPAD GRIZLIJA! Već mu je osetio dah i zube zarivene u nogu, ali se onda setio jedne stvari...

Autor: kurir.rs

Razonoda

11.08.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanađanin Kolin Dauler uputio se u vožnju biciklom u zabačenom šumskom predelu Britanske Kolumbije, a hteo je da istraži i moguće rute za planinarenje. Iako je mislio da će na ovom putu biti sam, uskoro je pred njega izašao grizli.

Foto: youtube.com/CBC News: The National
Kolin Dauler

U početku se ponadao da će on, kao i većina medveda, želeti da izbegne kontakt sa ljudima i nastaviti svojim putem.

Razmišljao je da li da se vrati nazad, obiđe medveda ili ostane u mestu, ali je životinja odlučila da se zaleti pravo na njega.

- Pokušao sam da pobegnem. On me je brzo stigao, pa sam ga gađao biciklom - rekao je Dauler.

Potom je pokušao da se pravi mrtav. Dok je nepomičan ležao na zemlji setio se svoje poslednje nade, malog noža u džepu. Otac mu ga je poklonio samo dve nedelje pre toga.

- Dohvatio sam nož najmirnije što sam mogao, a tada sam već mogao da osetim dah medveda. Zario mi je zube u nogu, osetio sam kako mu zubi udaraju u moju kost. Bockao sam ga oštricom u glavu, a onda sam uspeo sam da ga ubodem u vrat. Taj nož mi je spasao život - ispričao je.

Iako teško ranjen, uspeo je da nađe svoj bicikl. Vozio se 7 kilometara do najbližeg kampa gde je izgubio svest. Na sreću, tu je bilo nekoliko kampera koji su znali prvu pomoć i tako mu spasli život. Kanađanin je prebačen u bolnicu gde se uspešno oporavlja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading