Budi Bog s njima! Supružnici se zaljubili u istu ženu, zaprosili je i sada žive zajedno

Autor: Republika

Razonoda

20.07.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagoveštaj ljubavnog trougla počeo je da se stvara 2018. godine, kada je Rozi Halej (24) iz Brisbejna u Australiji suprugu priznala da je biseksualka te da bi volela da bude bliska s drugim ženama.

RepublikaFoto: facebook.com/Ty Haley
Rozi, Taj i Peti

Dva meseca kasnije Rozi i suprug Taj (23) upoznali su Peti (23) na Tinderu i oboje su se zaljubili u nju, ali i ona u njih.

Na kraju su se toliko zbližili da su odlučili zajedno da žive. Rozi je čak zaprosila Peti dok joj je suprug bio kao pripadnik odbrane raspoređen na Bliskom istoku. On je prosidbu pratio putem Skajpa.

Kada je došao kući, i on ju je zaprosio. Kažu da će se svo troje venčati sledeće godine, ali nisu pojasnili kako to planiraju izvesti i da li se takva zajednica smatra legalnom.

- Poliamorija je etička, autentična ljubav koju svako od nas podržava. Biti u trostrukoj ljubavnoj vezi znači više ljubavi, više razumevanja, više ohrabrivanja - rekla je Peti.

Prosidbe je, kaže, nisu iznenadile. Na dan kada je on kleknuo, a ona pristala, već su svo troje bili u kupovini stvari potrebnih za veliki dan.

- Kada se spustio na koleno i zamolio me da mu budem supruga, srce mi je stalo. Rekla sam mu da ću se udati za njega svaki dan ako bude to tražio - prisetila se.

Rozi nije bila ljubomorna, već srećna što će ih biti više i što će imati još nekoga uz sebe.

- Bila sam neverovatno nervozna pre nego što sam je pitala da se uda za mene. Planirala sam to mesecima i odlučila da sačekam njen rođendan - rekla je Rozi.

- U našem odnosu nema ništa loše ili nemoralno. Svi se volimo, jako. To nije nekakav seksualni, religijski ili neki drugi kult. Imamo slobodnu volju, svoj identitet i svoju ljubav, koja je jednako lepa kao i ljubav između dvoje partnera - dodala je, a prenosi "The Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading