Ko je ovde veće dete?! Otac ispisao sina iz škole da bi mogao više da igra Fortnite, a kupio mu i "maserati"

Autor: Republika

Razonoda

19.07.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fortnite online igrica preživljavanja je veoma popularna u svetu, ima više od 250 miliona registrovanih igrača, a u svakom trenutku je igra oko osam miliona.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Fortnite
Fortnite

Obožavatelji ove igrice mogu da se takmiče i na velikim turnirima s bogatim nagradnim fondovima zbog čega pojedini igrači, idu iz krajnosti u krajnost želeći da postanu najbolji.

Primer toga je i 16-godišnjak iz Masačusetsa Džordan Hercog koji 10 sati dnevno provodi igrajući Fortnite.

Igrajući pod nadimkom Crimz, sa svojim saigračem se plasirao i na završnicu Fortnite svetskog prvenstva na kojem će se ovog leta u Njujorku u duo kategoriji boriti za glavnu nagradu od pet i po miliona dolara.  

Zbog svega ovoga, Džordanov otac Dejv, koji inače radi u industriji video igara, ispisao je sina iz škole kako bi mogao da se posveti Fortnite-u. 

Otac je uložio i više od 20.000 dolara u opremu kako bi Džordan igrao u najboljim mogućim uslovima.

Verovatno kako bi dodatno motivisao dete, Dejv je sinu, iako nema vozačku dozvolu, kupio "maserati" s njegovim nadimkom na tablicama. O letovanjima i godišnjim odmorima i ne pomišlja kako ništa ne bi poremetilo Džordanovo vežbanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading