Postoje 3 znaka koja govore da neko misli o vama, a ovako ćete otkriti i KO!

Autor:

Razonoda

14.07.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki ljudi mogu da ostete druge da su blizu, iako se trenutno ne nalaze pored njih. Postoji ovo verovanje u koje mnogi ne veruju, drugi ga se drže, ali svakako nije na odmet znati kako čovek može da osetiti da neko misli na njega, baš u određenom trenutku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Takođe, ako osetite da neko misli na vas, a ne znate ko bi to mogao biti, pronađite miran kutak i lagano meditirajte dok u isto vreme negujete taj osećaj.

Opustite se, uđite u sebe i možda vam se lik drage osobe pojavi u glavi.

Ovo su znaci da neko zaista misli na vas o određenom trenutku:

1. Nalet vrućine u lice

Imate li osećaj kao da vam je krv naglo, iz naizgled čistog mira, došla u glavu i oblilo vas je rumenilo, moguće je da je neko pomislio na vas ili čak intenzivno razmišlja o vama. To je snažan dokaz. Moguće je da se pojavilo crvenilo zbog možda nečeg "škakljivog" o vama, a što neko prebacuje po mislima.

2. Osećaj nelagode

To je onaj osećaj kao da vas neko intenzivno posmatra, pa počnete da osećate neku nelagodu. Vrlo slična emocija javlja se ako neko o vama razmišlja pa obratite pažnju i na taj znak.

3. Smejanje "bez razloga"

To je nešto slično kao kada vam neko kaže nešto lepo, preplave vas srećne emocije, a smešak se pojavi na usnama. Tako može biti i kada ste nekome u mislima, i to u onima koje su skroz pozitivne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading