(FOTO) PRESMEŠNO! Kakav peh jedne bake: Navukla je na noge "igračke za odrasle" svog unuka!

Autor: Republika

Razonoda

11.07.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić iz Japana podelio je na tviteru fotografije i video urnebesne situacije - njegova baka htela je da ugreje noge, pa je iz njegove sobe uzela "par roze čarapa" koje su zapravo seksualna pomagala!

Ima li šta gore od toga da vam roditelji pronađu erotske časopise ispod kreveta, ili omot od kondoma u džepu od pantalona koje ste stavili na pranje? Ima! Gore od toga može da bude ako baka zaviri u vašu sobu u potrazi za nečim što bi joj ugrejalo noge, pokazalo se u slučaju jednog  21-godišnjaka iz Japana. 

On je na tviteru nedavno podelio nekoliko fotografija i video zapisa svoje bake kako navlači ružičaste termo-čarape koje je pronašla u njegovoj sobi. Tačnije, navlači ono za šta je mislila da su termo-čarape.

 

 

Zimogrožljiva bakica pronašla ih je i odmah zaključila da bi dva ružičasta smotuljka od lateksa mogla da joj zagreju noge.

 

 

Da stvar bude bolja, baka je unuku spomenula da je pozajmila par čarapa, a njemu ni na kraj pameti nije bilo o čemu se radi, dok nije došao u sobu za bakom i video da je na noge navukla dve veštačke vagine koje mu služe za samozadovoljavanje. 

On je naravno, taj prizor fotografisao, a onda su se pošteno namučili da ih skinu sa bakinih nogu.

Mladić je naglasio da vagine više neće koristiti, ali da će ih rado pokloniti ako ih neko želi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading