(VIDEO) STRAŠNO PROROČANSTVO NOSTRADAMUSA: Najavljuje pakao Americi

Autor: Republika

Razonoda

25.06.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski astrolog Nostradamus, najpoznatiji svetski prorok, spomenuo je u svojim spisima iz 1555. godine "vulkansku vatru" i zemljotres u, kako je naveo "Novom gradu", koja će se osetiti širom sveta, tvrdi britanski tabloid Dejli ekspres. Neki u tome vide najavu katastrofe u SAD.

RepublikaFoto: youtube.com/Velimir Remić Astro Studio
Foto: Ilustracija

Teoretičari zavera tumače to kao upozorenje o navodno predstojećoj razornoj erupciji i zemljotresu u Severnoj Americi, tvrdi britanski list.

Novine ukazuju na francuske srednjovekovne astrološke stihove, prenoseći priču o „zemljotresu koji će se posebno odnositi na zapadni deo Novog grada“ sa takvom snagom "koja će se osetiti u zemljama širom sveta“ i "vulkanskom vatrom iz sredine zemlje koja će potresti Novi grad".

List navodi da "Novi grad" predstavlja kontinent koji je Kolumbo otkrio malo pre nego što je Nostradamus napisao svoje mračno proročanstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading