(FOTO, VIDEO) Ona je izgovorila kultno "neću da ti kažem, ćelavi", a danas izgleda OVAKO!

Autor: Republika

Razonoda

22.06.2019

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Manić je devojčica iz filma "Mrtav ladan" koja je izgovorila čuvenu "Neću da ti kažem ćelavi" zbog koje je postala ultra popularna, a njena uloga čak nije imala ni ime!

Tara je završila pozorišnu režije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Alise Stojanović. Kako kaže, upisala se iz prve.

- Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom - rekla je ranije Tara.

 

 

Pošto je upisala ono što najviše voli, ne osvrće se na to što mladi u umetničkim strukama često jako teško dolaze do posla.

- Imam utisak da je tako u svim profesijama. Izabrala sam ono što najviše volim, ne osvrćem se na to i verujem da će biti posla. Ljudi koji zasluže uvek nađu put, prilično sam optimistična iako sam svesna situacije - priča mlada rediteljka.

S obzirom na to da je od malena glumila, pitali smo je da li se premišljala između glume i režije.

- Nisam. Od šeste do 18. godine sam išla u grupu kod Mike Aleksića, a još u gimnaziji (III beogradska) sam presekla da će to biti režija. Bila sam prva na listi na upisu - priča Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading