Žena u avionu slučajno otvorila izlaz za hitne slučajeve umesto vrata od toaleta

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

12.06.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Let iz Mančestera je kasnio skoro osam sati, nakon što je jedna putnica greškom otvorila izlaz za hitne slučajeve, umesto vrata od toaleta.

RepublikaFoto: youtube.com/Captain Time
Foto: Ilustracija

Avion je trebalo da poleti prema Islamabadu u petak oko 21:20 časova, a onda je usledio problem. Kada je putnica otvorila vrata za hitne slučajeve, aktivirao se tobogan za evakuaciju. Iako putnicima nakon ukrcavanja još uvek nije bilo dozvoljeno da odvežu pojaseve, jedna žena je odlučila da ode do toaleta.

Greškom je otvorila vrata za hitne slučajeve sa leve strane aviona, umesto obližnja vrata toaleta. Polazak aviona je zaustavljen, a putnici su morali da se iskrcaju iz aviona. Avion je konačno napustio Mančester u subotu oko pet časova ujutru, sa nekoliko desetina putnika manje. Pojedini putnici su se žalili da je njihov prtljag ostao u Mančesteru.

Portparol avionkompanije je rekao da rekao su svi putnici dobili večeru, a da im je takođe obezbeđen i prevoz, kao i hotelski smeštaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading