SPREMITE SE: Planeta "X" dolazi 23. septembra!?

Autor: b92.net

Razonoda

04.09.2017

04:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Mejd, autor knjige "Planeta Iks: dolazak 2017. godine", ubeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nije usamljen u tome, teoretičari zavere su ubeđeni da će dolazak planete, koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planete Iks uništiti Zemlju ovog meseca.

Naime, Dejvid tvrdi da je to zapisano u Bibliji, ali iscrtano i na piramidama.

- Veoma je čudno da se 12. poglavlje u Bibliji podudara sa natpisima u Velikoj piramidi u Gizi. I jedna i druga navode period između 20. i 23. septembra. To je kraj crkvenog perioda i tranzicija u dan Boga. Bićemo svedoci uskoro - rekao je on.

Iako NASA nikada nije potvrdila postojanje planete Nibiru, nekoliko apokalipsa smo već propustili - septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine.

Inače, Dejvidovo predviđanje uglavnom je bazirano na sledećem citatu iz Biblije:

- Dan Boga dolazi - surov dan, gnevnog i žestokog besa - da opustoši zemlju i uništi grešnike na njoj. Nebeske zvezde i njihove konstelacije neće pokazati svoje svetlo. Izlazeće Sunce će biti zamračeno i Mesec nas neće obasjavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading