(VIDEO) Danas je krsna slava koju u kultnoj seriji obeležava Srećko Šojić! Sećate li se ovoga?

Autor: Republika

Razonoda

02.06.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Bela lađa" i njen glavni lik Srećko Šojić i dalje su popularni u našem narodu iako je prva epizoda emitovana još 2006. godine. Bezbroj problematičnih, ali u isto vreme i smešnih situacija u koje upada svima poznata karikatura srpskog političara se godinama zarad humora citiraju i oponašaju, a jedna koja je posebno prepoznatljiva je scena u kojoj Šojić govori o svojoj krsnoj slavi.

RepublikaFoto: youtube.com/MrDosadnjakovic

Naime, srpska pravoslavna crkva danas obeležava Svetog mučenika Talaleja, što je i bio povod da se setimo te smešne scene.

Mnogima je dobro poznata, sada već kultna scena, u kojoj Srećko Šojić objašnjava svešteniku koju slavu slavi, a svakako je najzanimljivije kako on izgovara ime ovog sveca, koje, ruku na srce, jeste pomalo neobično.

Izmišljenom liku - Šojiću to ime zadaje teške glavobolje, petljajući jezikom stvorio je scenu za pamćenje, a glumac Milan Lane Gutović je u ovoj seriji ostvario jednu od svojih najzapaženijih rola, kako su mediji ranije pisali, i jednu od najplaćenijih.

Današnji Sveti Talalej je prilika da još jednom pogledamo kako ga to zove Srećko Šojić!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading