HOĆE U ZATVOR SAMO KOD ŽENE DA NE IDE: Junačio se za volanom, pa policajcima otkrio svoju životnu priču!

Autor: novosti.rs

Razonoda

29.05.2019

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leonarda Olsena (70) sa Floride je prošle nedelje uočio je policajac koji nije bio na dužnosti. Olsen je vozio automobil, a onda je u jednom trenutku izašao kroz krov auta i raširio ruke i uživao u "vožnji".

RepublikaFoto: Photo by Dan Gold on Unsplash
Foto: Ilustracija

On je prvo tvrdio da nije istina da je sedeo na krovu auta tokom vožnje, a kada su mu rekli da su ga snimili i da postoji svedok, Olsen je promenio priču. Rekao je da je planirao da se preda policiji jer ne želi da ide kući ženi. 

- Rekao nam je da bi radije u zatvor nego kući ženi koja se ponaša kao gospodarka i njega tretira kao slugu. Rekao je da mu je dosta tog sra... - objasnio je policajac.

Olsen je takođe pokušao da uveri policiju da je automobil sam vozio i da je on pomislio kako bi "bilo lepo par sekundi slaviti Boga".


Želja mu se ispunila i završio je u pritvoru jer ga policija tereti za bezobzirnu vožnju.

Kako piše OddityCentral ovo nije prvi put da neko želi u zatvor kako bi izbegao povratak kući. Pre tri godine Lorens Džon Ripl je opljačkao banku i mirno čekao da dođe policija. Nije se opirao hapšenju i rekao je kako radije ide u zatvor nego kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading