Zbog Dragišinog prezimena sad se smeje ceo region

Autor: Republika

Razonoda

27.04.2019

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li zbog imena ili prezimena, pa čak i kombinacije ta dva, neki ljudi se uvek nalaze u žiži interesovanja i to kao predmet šale.

RepublikaFoto: facebook.com/Podgorički vremeplov
Dragiša Boca

Momak iz Crne Gore, Dragiša Boca, postao je predmet šale na internetu, kada se na popularnoj Fejsbuk stranici, Podgorički vremeplov pojavio skrinšot objave sa televizije u kojoj se ispod njegovog imena i prezimena, navodi i organizacija u čije ime je govorio, a to je "Ne bacajte boce" koja se bavi očuvanjem i zaštitom crnogorske obale.

Ne bacajte Dragišu", "Nemojte ga bacati više", "Pravda za Boce", "Legenda kaže da Boce ne piju iz čaše", "Držite malog, prosut će se", bili su neki od komentara, ali svi oni su pali na drugo mesto kada se javio glavom i bradom i sam Dragiša.

-Nosim ovo prezime celi život i ne postoji ništa što već nisam čuo - napisao je on i i nasmejao ostale komentatore na stranici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading