Oni su čudo nad čudima: Dva dečaka su blizanci, ali nisu rođeni istog datuma, evo kako je to moguće!

Autor: Republika

Razonoda

21.04.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica blizanaca rođena su u razdoblju od dva meseca, Alesandro 24. decembra, a njegov brat Andrea 22. februara, što je izuzetno retka pojava, potvrđeno je iz jednog porodilišta na severu Italije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Četrdesetogodišnja majka morala je da bude hitno hospitalizovana u decembru 2018. i tada je svetlo dana ugledalo nedonošče teško 800 grama rođeno u 24. nedelji trudnoće.

Zahvaljujući medicinskoj ekipi, posteljica je ostala netaknuta, pa je brat blizanac nastavio da se razvija u majčinoj utrobi. S medicinskog gledišta to je bila izuzetno složena trudnoća, ali se srećno završila 60 dana kasnije, kada je u 8. mesecu trudnoće rođen tri kilograma težak Andrea.

- Cela se porodica dobro oseća, napustiće bolnicu za nekoliko dana - objavila je uprava bolnice iz grada Monce blizu Milana.

- Dvojica blizanaca neće imati isti datum rođenja upisan u dokumente, što je zadalo glavobolju administrativnim službama u trenutku pisanja izvoda iz matične knjige rođenih - ispričao je otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading