(FOTO) Hiljade mrtvih pčela znak da se Ajnštajnova JEZIVA prognoza ostvaruje...

Autor:

Razonoda

17.04.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još je Albert Ajnštajn rekao: Kada nestanu pčele, za četiri godine će nestati i čovečanstvo. Sudeći prema fotografiji na kojoj su hiljade uginulih pčela, ova mračna prognoza naučnika polako se obistinjuje.

Foto: facebook.com/printscreen
Mrtve pčele

Naime, Pčelar Živorad iz Simićeva kod Žabara objavio je post na Fejsbuku koji je izazvao mnoštvo komentara.

On je preneo reči jednog svog kolege iz Ukrajine koji je očajan postavio fotografiju na hiljade uginulih pčela koje je ubio pesticid.

Upozoravajući da su pčele ključne za opstanak čovečanstva na ovoj planeti, istovremeno je ukazao na licemerje ljubitelja životinja koji dignu glas kad su ugrožene samo slatke kuce i mace... 

- Da su na slikama mrtvi psi ili mačke, bilo bi mnogo "ljutih" reakcija... Nažalost, ovi su ubijeni od strane pesticida upotrebe pesticida, pčela. Stavimo na stranu njihov med... Ako nestanu sa lica zemlje, čovečanstvo (kao što znamo) će imati samo četiri godine života -  napisao je pčelar u opisu uznemirujuće fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading