NEVIĐEN SLUČAJ: Tužio sudiju jer su ga uznemiravale njene napumpane usne i grudi

Autor: Republika

Razonoda

07.04.2019

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ometanje pravde i postupka obično su sudije kažnjavale optužene ili prisutne na suđenju, ali ovog puta je jedan Moskovljanin uložio žalbu protiv sudije na saslušanju zbog njenog "porno izgleda".

Foto: Ilustracija

On je naveo da su "njene napumpane usne i grudi" kod njega izazvale seksualno uzbuđenje, odvraćale mi pažnju od toka ročišta i narušile njegovo zdravlje.

"Imao sam osećaj da smo došli tamo zbog pravde, ali da smo nekako završili u filmu za odrasle. Ušla je u prostoriju u kožnoj haljini, kao za sado-mazo akciju. Falio joj je samo bič" dodao je on.

Ovaj Moskovljanin koji nije mogao da se koncentriše na priču o slučaju, dodao je i još jedan neverovatan primer:

"Usta su mi se toliko osušila da sam morao stalno da pijem vodu, što je dodatno opteretilo moje bubrege", naveo je.

Ipak, kako je naveo, nije imao nikakvih zamerki na rad sudije, već ističe da je postupala profesionlno i da je slučaj vodila promišljeno. Žalbu je uputio je, kako kaže, šefu sudijske komisije i zamolio ga "kao muškarac muškarca" da razgovara sa seksi sudijom i ubedi je da odustane od pumpanja silikonima i teške šminke na poslu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading