PRVI OVAKAV SLUČAJ IKAD: Ženi pronašli četiri žive pčele u oku!

Autor: Republika

Razonoda

06.04.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena po imenu He završila je u svetskim medijima nakon što je zbog oštrog bola u oku potražila pomoć u bolnici u Pingtungu, na jugu Tajvana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ženi su se u oku nastanile čak četiri pčele duge tri milimetra, što je prvi takav slučaj zabeležen u medicini.

Profesor Hing Čiting na konferenciji za novinare kazao je da ovakvo nešto nikada nije viđeno i da je ovo prvi primer živih insekata u nečijem oku.

- Dok sam pregledavao oko, spazio sam nešto nalik na noge insekta i izvadio te stavio pod mikroskop. Odmah sam vidio da su u pitanju majušne pčele, vrsta koju privlači slanost ljudskih suza i znoja - kazao je profesor.

Gospođa He rekla je da je oko počelo da je boli nakon što je čistila grob svoje rođake, a u lice joj je dunuo snažan vetar.

- Odmah sam osetila da mi je nešto u oku, ali mislila sam da je prašina. Ubrzo je počelo jako da boli i otišla sam u bolnicu - kazala je He koja se oporavlja i verovatno neće imati nikakve posledice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading