(VIDEO) Žene vole picane, mi samo čukamo! Kovač koji je nasmejao celu Srbiju danas izgleda OVAKO

Autor:

Razonoda

05.04.2019

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Petrović Gera iz Svetlića 2007. godine zasmejao je celu Srbiju kada se na Jutjubu pojavio kao mladi kovač opisivajući svakodnevnicu u radionici, ali i ljubavne probleme sa kojima se suočavao. Danas Gera živi u selu Trnava, a stigao je i da se oženi dva puta!

RepublikaFoto: youtube.com/ Ranko Radovanov
Dragan Petrović Gera

Njegova čuvena rečenice da žene vole picane i da kad se sredi može da završi neki posao ušle su u anale srpskog humora.

- Devojke više vole picane od garavih momaka koji vredno rade, ali kad se doteramo, može i da se sredi neki pos'o - tvrdio je duhovito Gera, a snimak se nezaustavljivo proširio internetom i zasmejao milione gledalaca.

Gera se u međuvremenu oženio, i to dva puta. Doduše, u izjavi od pre nekoliko godina, priznao je da u prvi brak nije stupio iz prave ljubavi, već da "ne bi bio samac, divljak". Prvu suprugu, sa kojom ima dvoje dece, je prevario, te je zbog toga nastao ogroman skandal u Svetliću.

Gera je govorio i o tome da ga bivši tast surovo napada, jer su ga meštani napujdali na njega.

Ipak, uprkos ovim teškim trenucima, u drugom braku je pronašao pravu ljubav, a i nova porodica ga je oberučke prihvatila, te se preselio u selo Trnava.

Na slikama koje se mogu pronaći na Gerinom Fejsbuk profilu vidljive su promene i trag godina, ali šarm simpatičnog mladića koji smo upoznali u čuvenom klipu nije se izgubio!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading