NEPOZNATI DOBROTVOR Anonimna osoba ostavlja novac ljudima u poštansko sanduče

Autor: Republika

Razonoda

15.03.2019

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko kaže da Deda Mraz ne postoji, sigurno se nije našao među srećnim stanovnicima jednog španskog grada kojima je u nekoliko navrata anonimna osoba ostavljala novac u poštanskim sandučićima.

Koverte sa novčanicma ubačene u poštanske sandučiće ili ispod vrata dočekale su pre nedelju dana petnaestak stanovnika španskog sela Viljamarel. Koverte u kojima se nalaze različite sume novca, od 50, 70 i 100 evra glavna je tema razgovora meštana u ovom malom mestu od jedva osamsto stanovnika.

- Svi smo zbunjeni i čekamo neko objašnjenje. Ne znamo odakle novac stiže ni ko je donator. Nekim meštanima novac je dostavljen u smeđoj koverti, drugi su izgledali kao pokloni jer su na njima bila ispisana imena i adrese, a na nekima su bila iscrtana srca. Srećni dobitnici su žitelji sela, a reč je o udovici koja živi s jedinim sinom, porodicama sa malom decom, starijim bračnim parovima - rekla je Nuria Simon, načelnica u ovom mestu.

Iak, ovaj čin je probudio sumnju u pojedinim građanima koji su novac nosili u policiju i banku na proveru u nameri da ispitaju da li su novčanice prave ili ne. Tom prilikom su saznali da je novac pravi. Iz policije su saopštili da neće pokretati istragu jer nije počinjeno nikakvo krivično delo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading