Ovo se ne dešava svakog dana - pešak isključen iz saobraćaja?!

Autor: b92.net

Razonoda

06.03.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mestu Kozluk, pokraj Zvornika u istočnoj Bosni, policija je bila prisiljena da interveniše kako bi iz saobraćaja "isključila" jednog pešaka koji je pijan teturao ulicom pa su procenili da predstavlja opasnost za druge prolaznike i vozače, preneli su lokalni mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Muškarac koji je naknadno identifikovan kao Šemso B. (49) imao je nesreću nakon vesele noći da naiđe na policijsku patrolu koja je kontrolisala stanje u saobraćaju. 

Opazili su ga kako u nedelju u jutarnjim satima tetura magistralnim putem. Odmah su ga podvrgnuli kontroli koja je uglavnom rezervisana za vozače. 


- Sprovedenim alkotestiranjem utvrđeno je da on ima 4,46 promila alkohola u organizmu - piše u saopštenju zvorničke policijske uprave. 

Prema standardnim merenjima prisutnost alkohola u krvi u količini većoj od 4 promila svrstava se u kategoriju tzv. alkoholne kome i po pravilu znači da je osoba popila više od litre žestokog alkoholnog pića. 

Šokirani rezultatima policajci su odlučili da Šemsu B. "isključe iz saobraćaja" te su ga odvezli u pritvor na trežnjenje. 


Iz zvoričke policije su ovaj slučaj iskoristili kao povod da pozovu sve učesnike u saobraćaju da paze što rade, a na pešake su apelovali da ne hodaju po putu ako su pijani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading