Samo skupo, samo bahato: Megan Markl potrošila pravo bogatstvo samo na haljine

Autor: Republika

Razonoda

01.03.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvotkinja od Saseksa Megan, supruga princa Harija, koja je u sedmom mesecu trudnoće, troši pravo bogatstvo na garderobu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl

Megan je, kako prenose britanski mediji, samo od početka godine za toelete potrošila 110.000 dolara, dok je za celu prošlu godinu potrošila 118.000 dolara.

Princeza Megan ima veoma sofisticiran i specifičan ukus kada je reč o materijalima i modnim dizajnerima. Njeni zahtevi uključuju samo visoku modu i nikada nije potencirala na samo skupocenoj garderobi. 

Tako je Megan tokom trodnevne posete severnoj Africi nosila ručno rađenu haljinu, a zbog velikog stomaka, tražila je da se nekoliko puta preprave modeli, po veličini koja bi odgovarala njenom stomaku. Celokupne kombinacije tokom svih poseta, ne uključujući dijamantske minđuše koje su vredele skoro 110.700 dolara, koštale su 90.000 dolara.

Tokom posete Konjičkog sportskog centra, vojvotkinja je premašila sva očekivanja i nosila kežual odeću, farmerke i majicu na crno bele pruge, govoreći da se tako najprijatnije oseća.

Neverovatno, ali Megan zna i da se u javnosti pojavi u sasvim običnoj jeftinoj odeći, pa se tako nedavno pojavila u bež haljini koja joj je prekrivala stomak u vrednosti od 395 dolara i blejzer u vrednosti od 170 dolara.

Vojvotkinja je za Maroko odabrala haljinu koja je koštala 600 dolara u kombinaciji sa cipelama u vrednosti od 1.360 dolara, a rukavice od kašmira koštaju 405 dolara.

Za nju kažu da je čak i izuzetno skromna, kako inače kraljevska porodica troši na odevanje. Ona smatra da je stil izuzetno važan, mada više voli da joj gardaroba bude udobna. Srećom, Megan ne mora da brine koliko joj košta odeća, s obzirom da njen suprug poseduje imovinu u vrednosti od 30 miliona dolara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

01.03.2019 08:13

Njen nos govori vise od svega.... ova ce dinastiju da sroza na najnize grane......