Seksi blogerka slala dečku gole slike, a kad su raskinuli iz straha uradila neverovatnu stvar

Autor: Republika

Razonoda

25.02.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana Hoking, blogerka i voditeljka iz Sidneja, provalila je bivšem dečku u kuću, a sve to zbog toga što mu je dok su bili u vezi, poslala fotografiju svojih grudi, a jednom kad su raskinuli, bojala se da će je on pokazivati okolo, zbog čega se i odlučila na provalu.

RepublikaFoto: Instagram.com/jana_hocking
Seksi blogerka se uplašila za svoje grudi

- Pre nekoliko godina raskinula sam sa dečkom koji nije to najbolje podneo. Bila sam svesna da ima fotografiju mojih grudi na telefonu, a pomisao da bi je mogao podeliti iz osvete bila je stvarna. Pa sam uradila nešto što nikad nisam mislila da ću uraditi. Došla sam kod njega baš kasno, kad sam znala da već obično spava, ušunjala se kroz prozor dok je hrkao, zgrabila njegov telefon, pronašla fotografiju i obrisala je pre nego što sam se u stilu komandosa izgubila. Do dana današnjeg zahvalna sam Bogu što identifikacija otiskom prsta nije postojala - rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Road trippin’ to @redhotchilipeppers ? ❤️

A post shared by Jana Hocking ? (@jana_hocking) on Feb 22, 2019 at 10:40pm PST

 

- Nemojte me shvatiti pogrešno. Ne govorim da ne bi trebalo da šaljete vruće fotke nekome ko je poseban. Govorim samo da, pođu li stvari po lošem - a, verujte mi, često se to dogodi - morate biti spremni da će tu fotografiju videti možda i drugi - izjavila je Jana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The brunette to my blonde ? the ?? to my ?? and the ? to my ?

A post shared by Jana Hocking ? (@jana_hocking) on Feb 17, 2019 at 11:54pm PST

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading