Ako ovih 5 stvari držite u kući znači da ste TEŠKA SIROTINJA!

Autor:

Razonoda

20.02.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vilijem Henson, ekspert za manire, jedan od današnjih novih eksperata, koji će objasniti koji su to predmeti koje ako imate u kući, "nemate ni prebijene pare".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na prvom mestu je satenska posteljina. Kaže da je mnogi smatraju luksuzom, pogotovo ako je crna, a ustvari je neukus. Kaže da posteljina treba da bude pamuk ili lan ili mešavina oba materijala.

Na drugom mestu su plišane igračke, zapravo plišane životinje koje drže srce ili neki ljubavni natpis.

Velika ogledala su na trećem mestu. Henson kaže da su to uglavnom narcisi kada imaju tolika ogledala po kući. Kaže i da su ogledala vulgarna, pogotovo ako je na plafonu spavaće sobe.

Na četvrtom mestu je nameštaj od stakla. Henson kaže da je to nameštaj rezervisan za nižu klasu, a da je njegovo održavanje takva gnjavaža da ne vredi pomena.

Na poslednjem mestu kod Hensona se našla gomila jastučića. Bio je krajnje sarkastičan: „Očigledno je da ste sebi jednom priuštili letovanje u Dubaiu pa ste puni utisaka. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste bedniji“, zaključio je on na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading