Žigolo priznao: Spavao sam sa 150 žena, a nikad ne koristim kondom!

Autor: Republika

Razonoda

12.02.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji se bavi eskortom i tvrdi da je spavao s oko 150 žena priznao je da nikad ne koristi kondome.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Nije to tako strašno, zar ne? - komentarisao je u rijalitiju  "Sex Clinic" gde se pojavio nakon što je imao seks u troje. 

- Plaćali su mi za seks. Posluživao sam pića u tangama i redovno su tražili ekstra usluge. Najčešće se radilo o starijim ženama, u četrdesetima i pedesetima - ispričao je. 

Pokazalo se da nije jedini u tome. S njim je u emisiju došao i njegov prijatelj Patrik koji je otkrio da je u poslednjih godinu dana spavao s između 20 i 30 žena, a ni jednom nije koristio zaštitu, te da se na polne bolesti nije testirao tri godine. 

- Moram priznati da se sad malo i brinem. Nisam baš najsigurnija osoba kad se radi o zaštiti. Kad si pijan u izlasku, siguran seks nije nešto oko čega se brineš - priznaje Patrik. 

U šou se pojavio i 20-godišnji Kalum koji kaže da kondome ne koristi jer mu "izazivaju stres" i smatra ih "ubicom strasti". 

- Imam fobiju od kondoma. Svaki put kad pokušam da ga stavim, penis mi ne funkcioniše. Nije da se ja bojim kondoma, moj penis ih se boji - zaključio je. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading