ČUVAO ME JE MEDA! Dečak (3) preživeo 3 DANA U ŠUMI!

Autor: Republika

Razonoda

03.02.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kesi Hatavej, trogodišnji dečak, koji je preživeo dve noći sam u ledenoj šumi, rekao je da ga je tokom nestanka u šumi štitio medved.

Foto: Tanjug

Spasioci su pronašli Kesija Hataveja upletenog u trnovito žbunje u okrugu Kraven, u američkoj državi Severnoj Karolini, blizu mesta gde je nestao iz kuće svoje bake, piše Gardijan. 

On je nestao u utorak, dok je temperatura bila veoma niska, a potrage za njim su nešto kasnije otkazane zbog jake kiše i jakih vetrova. Kesija je policija pronašla nakon što je jedan čovek čuo dete kako plače i doziva majku. 

Šerif okruga Kraven Čip Hju izjavio je lokalnoj televizijskoj stanici VCTI: "Nije u mnogo reči objasnio kako je bio u stanju da ovo preživi, kako je uspeo. Rekao je da ima prijatelja u šumi koji je medved i koji je sve vreme bio sa njim". 

Dečakove reči je ponovila i njegova tetka Briana Hatavej, koja je na Fejsbuku napisala: "Kesi je zdrav, smeje se i priča. Rekao je da se družio sa medvedom dva dana. Bog mu je poslao prijatelja da ga čuva. Bog je dobar Bog. Čuda se dešavaju!" 

Severna Karolina obiluje crnim medvedima, koji obično nisu agresivni prema ljudima, iako je nejasno da li je onaj koji se sprijateljio sa Kesijem bio stvaran ili proizvod njegove mašte. 

Na stranici za prikupljanje sredstava, koju je porodica dečaka napravila nakon što su dobročinitelji pitali kako da doniraju novac, takođe se pominju dečakove tvdnje. 

 - Ovaj mali je danima bio izgubljen u šumi po ledenim temperaturama, kiši, mračnim noćima i vetru -  napisala je baka na stranici, a naslov njenog teksta je "Kesi i medved". 

 - Rekao nam je da je njegov najbolji prijatelj medved bio s njim kako bi mu pomogao da bude na sigurnom -  dodala je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading