(VIDEO) Prodao bubreg za Ajfon, a onda mu se život pretvorio u HOROR FILM

Autor:

Razonoda

13.01.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kinez Ksao Vang je imao samo 17 godina kada je odlučio da će prodati bubreg kako bi kupio iPhone 4.

RepublikaFoto: youtube.com/Marques Brownlee
Foto: Ilustracija

Nakon operacije su mu rekli da će normalno živeti sa samo jednim bubregom, ali osam godina kasnije teško je bolestan i redovno je na dijalizama. 

Godine 2011. iPhone 4 je bio statusni simbol u školi u koju je mladić išao.

Ali Vang je bio siromašan i nije mogao da ga kupi. Uz pomoć posrednika Vang je stupio u kontakt sa ljudima koji su se specijalizovali za trgovinu organima na "crnom tržištu". Dogovorio se da će bubreg prodati za 3.200 dolara.

Operisali su ga u ilegalnoj bolnici i iako se u početku činilo da je sve u redu, zdravstveno stanje mu se kasnije zakomplikovalo. Sala u kojoj su ga operisali nije bila dobro sterilisana, pa je dobio infekciju.

Njegova porodica o svemu tome nije znala ništa sve dok se Vangu stanje nije toliko pogoršalo da to više nije mogao sakriti. Budući da roditeljima nije hteo priznati šta je napravio, infekcija se proširila na njegov drugi bubreg. Kad su ga roditelji odvezli u bolnicu, bubreg nisu mogli da spasu i otad mora na dijalizu.

Većinu vremena provodi u krevetu i na dijalizi. Njegovi roditelji su tužili lekara koji mu je izvadio bubreg i dobili su 320.000 dolara odštete. Veći deo novca su iskoristili za lečenje teško bolesnog sina, piše Oditi Central.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading