ŽIVOT PROVEO SKROMNO: Socijalni radnik ostavio više od 9,5 miliona evra sirotištima!

Autor: Republika

Razonoda

31.12.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije poznavao Alana Nejmana iz Vašingtona dok ovaj socijalni radnik nije ostavio čak 9.601.113 evra nasledstva deci u sirotištu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Nejman je, kako pričaju njegove kolege, uvek bio skroman čovek. Nikada nije nosio skupu odeću, vozao se gradskim prevozom, a za odmor je birao pristupačne destinacije. Međutim, kada je lokalnim sirotištima ostavio skoro 10 miliona evra, svi njegovi prijatelji i kolege ostali su šokirani. 

Velikodušni Alan je umro u 63. godini. U svom testamentu samo je želeo jednu stvar, a to je da njegov novac dođe do dece kojoj je potreban. 

Ubrzo nakon što mu je dijagnostikovan rak, on je svojim prijateljima nagoveštavao kako će ljudi biti iznenađeni količinom novca koju će ostaviti za sobom. 

Nejman je poziciju bankara napustio da bi radio s decom. Koliku ljubav je imao prema deci, potvrđuje njegova 30-godišnja karijera i rad s decom u sirotištima.

Nejman je nešto bogatstva nasledio od svojih roditelja, ali je i štedeo ceo život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading