(FOTO) KAKVA IGRA SUDBINE: Udomila psa, a onda shvatila da je to isti onaj kojeg je napustila pre mnogo godina!

Autor: novosti.rs

Razonoda

12.12.2018

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikol Grajms imala je samo 10 godina kada joj je baka poklonila štene po imenu Kloi, te je ona sa njom provela četiri godine pre nego je njen otac morao da se preseli u drugi grad gde nije bilo mesta za psa.

Nekoliko godina kasnije, u skloništu za pse je videla psa, a onda je otkrila da se radi o njenom prijatelju.

Pošto je dobila psa na poklon, Nikol se nije odvajala od njega. Kada je napunila 14 godina, njen otac je morao da se preseli u drugi grad zbog posla, te je ljubimca ostavio u skloništu za pse jer za njega nije bilo mesta u njihovom novom domu.


Nikol je rastanak podnela veoma emotivno i nikada nije zaboravila psa, pozivajući stalno sklonište u kojem je ostavljen da bi saznala gde je i kako je. Međutim, nikada nije dobila više informacija o njemu.


Četiri meseca posle poroda, Nikol (21) je ležala u svom domu u Marijani, američkoj državi Pensilvanija, i listala Fejsbuk objave tražeći nešto interesantno. Neko od njenih prijatelja je objavio sliku starijeg psa kojem je potreban dom, a ona je osetila potrebu da mu pomogne.

- Ličio je na psa kog sam imala kad sam bila mala. Odmah sam se javila i rekla da ću je uzeti - rekla je Nikol.

Pas se još uvek odazivao na isto ime, te joj se na prvom susretu zaleteo u zagrljaj. Nikol je pregledala psa i shvatila da ima dosta sličnosti sa psom kojeg su ona i njen otac ostavili pre nekoliko godina. 

Prilikom posete veterinaru, saznala je da je broj čipa koji pas ima isti kao i broj koji je nosila njena Kloi. Uskoro je saznala da je njen pas svoje vreme proveo sa starijim bračnim parom koji je nedavno preminuo, te da se tako ponovo našao u skloništu za napuštene životinje.

- Odlično se snašla u mojoj kući, sigurna sam da razume da će ostati sa mnom zauvek - rekla je Nikol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading